Анонс SmaCom Trade спонсор Річкового Форуму 2021

Анонс SmaCom Trade  спонсор Річкового Форуму 2021

18 березня у Києві вже втретє відбудеться «Річковий Форум 2021: вантажі, перевізники, термінали».  Цього року наша Компанія вирішила підтримати такий потрібний та важливих для всіх учасників ринку. Форум вже декілька років відзначається винятково високим рівнем учасників (власники бізнесів та топ-менеджери), що представляють компанії-вантажовідправників, трейдерів, операторів річкового флоту, портів та морських терміналів.

Основна концепція Форуму цього року - майданчик для ефективних комунікацій між операторами річкового флоту, терміналів та агровиробниками.

Традиційно у дискусійних панелях Форуму будуть представлені власники і топ-менеджери компаній, що або вже оперують річковим флотом і терміналами, або є вантажовідправниками. Такий комунікаційний майданчик буде створено для того, щоб бізнес мав змогу ділитися своїм досвідом. Адже інтерес до річкових перевезень, попри минулорічну кризу, колосальний і «Річковий Форум» - унікальна можливість для всіх інтересантів дізнатися про всі нюанси цього ринку безпосередньо від його учасників.

Детальніше на:

https://agrologistyka.in.ua/uk/publikatsiyi/richka/ahrovyrobnyky-ta-pereviznyky-zustrinut-sya-na-richkovomu-forumi-2021