SmaCom Trade на Dubai Pulses 2022

SmaCom Trade на Dubai Pulses 2022

Зараз, у такий важкий для країни час, дуже важливо швидко зорієнтуватись та підтримувати свою Батьківщину так, як маєш змогу.

Саме тому нещодавно SmaCom Trade увійшов у склад української делегації від Співтовариства виробників і споживачів бобових України на конференції Dubai Pulses2022. Захід щорічно організовується Global Pulse Confederation у різних куточках світу.

Так, з 10 по 12 травня в Дубаї пройшов дуже важливий міжнародний захід у світі бобових культур, де на одному майданчику зібрались 400+ учасників - провідних покупців українських бобових, щоб не тільки поділитись новинам, але й обговорити ситуацію, що склалась внаслідок воєнних дій росіі на території України та шляхи вирішення гострих питань логістики й можливі наслідки самої ситуації.

Також, ми стали свідками урочистого моменту, коли в рамках програми було підписано новий меморандум про співпрацю Співтовариства виробників і споживачів бобових України та Global Pulse Confederation - GPC

Ми дякуємо президенту асоціації Антонині Скляренко за можливість бути частиною цього заходу та віримо у потенціал та розвиток усієї агро спільноти надалі.

Dubai Pulses 2022       Dubai Pulses 2022

Dubai Pulses 2022