SmaCom Trade на ОКАГРО 2021

SmaCom Trade на ОКАГРО 2021

10-11 листопада представниці SmaCom Trade відвідали незвичний та цікавий захід для представників фермерських господарств та агропідприємств в Черкасах – ОКАГРО 2021.

Чому незвичний? Тому що мало хто зважиться провести конференцію на території діючого заводу «Богдан», де організатори не тільки помістили професійну сцену та обладнання, а й надали змогу деяким компаніям виставити свої виставкові стенди.

Чому цікавий? Тому що майже усі спікери – це не професійні експерти або урядові особи, а такі ж самі фермери, як і учасники, що приїхали їх послухати, але саме вони зважилися поділитися своїми історіями успіху та інструментами досягнення цього успіху. Не зважаючи на те, що захід проводиться лише вдруге, до Черкас приїхало більш ніж 200 учасників зі всієї країни, а це непоганий показник для будь-якого профільного заходу.

Відвідуючи такі заходи, наша команда не просто нагадує, що ми в будь-який момент готові обговорити деталі потенційної закупки або реалізації природного газу та дизельного палива, - ми завжди намагаємось бути в курсі актуальних проблем та питань у агро сфері, тримати руку на пульсі. 

SmaCom Trade на ОКАГРО 2021 SmaCom Trade на ОКАГРО 2021