SmaCom Trade на першій офлайн зустрічі Trend and Hedge Club

SmaCom Trade на першій офлайн зустрічі Trend and Hedge Club

Команда SmaCom Trade відвідала першу з початку війни офлайн зустріч Trend&Hedge Club, щоб почути та подискутувати щодо сезону сушіння 22/23 із різними учасниками агро ринку.

Минулий рік, який був характерним високими цінами на природний газ, уже дав зрозуміти фермерам та учасникам ринку с/г продукції , що треба мати альтернативу на елеваторах та сушках, тому нас, як постачальників природного газу, нас не дивує загальний тренд на заміну газу на пелети, пропан/бутан и т.д. Основний меседж керівника SmaCom Gas Андрія Зереченського ось в чому: наразі ми бачимо як світовий ринок адаптується до ресурсу природного газу без участі росії, бачимо як блискавично налаштовується логістика та як регулятори підлаштовуються до нових джерел постачання, тому вже на наступний агро сезон, є високі шанси до нормалізації цін. Тому відмовлятись від природного газу точно не варто, а от за альтернативу попіклуватись точно буде не помилкою.

А взагалі, настрій наших аграріїв надихає. Точно немає планів зупиняти діяльність, а кількість прийнятих нестандартних та креативних рішень вражає.